Este Simplu sa ai un Stand Expozitional Usor si Portabil

Introduceți datele de contact pentru a obține opțiuni de personalizare gratuite pentru standul dvs.

Ne-au ales:

Productii recente

De ce sa alegi FormTex?

Motive pentru care vei fi fericit cu alegerea ta

portable-75x75

Portabile

Standurile expozitionale realizate cu Formtex sunt portabile : special concepute pentru a fi demontate si depozitate

washing icon

Reutilizare

Un stand expozitonal FormTex poate fi refolosit de oricate ori ai nevoie. In cazul in care se murdaresc printurile pot fi spalate intr-o masina de spalat uzuala.

clock-icon-75x75

Montaj facil si rapid

Instalarea si demontajul standului expo este deosebit de facila: se pot realiza fara scule doar prin urmarirea pasilor de instalare

shapes-icon-75x75

Varietate

Avem la dispozitie o gama complexa de elemente pe care le putem folosi pentru a va oferi un stand care sa va reprezinte.

icon-feather-75x75

Usoare si compacte

Sistemele FormTex sunt usor de transportat si de depozitat, fiind concepute din materiale usoare: sistem din aluminiu si print textil

pret-icon-75x75

Cost redus

Pretul de achizitie pentru un stand expozitional este foarte competitiv. Optimizam continuu procesul de design si productie pentru a va oferi un deal excelent.

Idei de standuri expozitionale FormTex:

Alegerea unui stand expozitional personalizat este un proces care poate fi anevoios si frustrant. Pus in fata unor decizii complexe si neavand cunostiinte legate de standuri expozitionale poti ajunge in situatia de a plati pentru un sistem expozitional mult de a nu il putea refolosi sau de a te prezenta la expozitie fara a avea imaginea potrivita.

Cum ar fi daca ar exista un partener care sa simplifice procesul? Vom prelua de la tine datele esentiale legate de stand si iti vom propune mai multe variante pentru personalizarea acestuia.

Cu un portofoliu de peste 200 clienti satisfacuti iti punem la dispozitie gama de sisteme textile FormTex pentru standuri expozitionale.

Sistemele FormTex sunt un mod ingenios de a amenaja un stand. Ele sunt formate dintr-o structura din aluminiu care se poate dezansambla si un print textil flexibil care imbraca perfect aceasta structura. Va rezulta o forma deosebita care va impresiona prin naturaletea culorilor si prin planeitatea mesajului.

Pasi in realizarea standului tau:

Informatii stand

Ne trimiti detaliile standului tau expozitional (dimensiune, pozitie pereti).

Propuneri stand

Trimitem propuneri pentru amenajarea standului expo.

Grafica

Dupa ce alegi una din variante lucram impreuna grafica standului.

 

Productie

Standul este produs si livrat la locatia solicitata.

 

Montajul

Montajul standului expozitional FormTex este deosebit de facil. Pentru a tine costurile scazute poti sa realizezi chiar tu acest pas. In cazul ai nevoie de ajutor vei primi o varianta de montaj a standului cu echipa noastra

Producem si comercializam o gama variata de produse tip Stand Expozitional. Fiind special concepute pentru a fi usoare si facil de instalat standurile expozitionale FormTex au urmatoarele avantajele: cost redus (standurile se instaleaza fara unelte si fara sa apelezi la specialisti – vei avea un cost mai mic), modularitate (poti sa combini elementele unui Stand Expozitional FormTex in multe variante pentru diferite spatii), usor de depozitat (stranse standurile sunt compacte si usor de transportat si depozitat).
GARANTIA DE 2 ANI – iti ofera siguranta ca vei fi multumit cu alegerea ta.
Standurile Expozitionale FormTex sunt formate din elemente individuale (pereti, desk-uri, arcade) – fiecare fiind prevazut cu cate o geanta rezistenta pentru transport si depozitare. Fiecare element este usor de instalat prin sistemul ingenios CLICK folosind schita care vine o data cu produsul. Nu vei avea nevoie de cunostiinte specializate.
Montajul dureaza pana la 5 minute per element si nu necesita unelte.
Procesam profesionist fiecare comanda de Standuri Expozitionale intr-un flux controlat. Termenul uzual de livrare este de 4-5 zile de la comanda ferma. Pe parcursul productiei am standardizat pasi clari de verificare a calitatii pentru a avea rezultate excelente de fiecare data.