Ce sunt sistemele FormTex

Sistemele portabile de expunere din gama FormTex reprezinta o modalitate inovatoare de prezentare a unui brand sau mesaj.  FormTex este format dintr-o structura interna din aluminiu, imbracata intr-un textil expandabil imprimat care se muleaza pe aceasta.

Montajul lor este deosebit de facil – structura interna se formeaza conectand tevile din aluminiu conform numerelor de pe acestea (precum un joc de puzzle). Urmeaza apoi imbracarea acestei structuri cu printul din textil. Ultimul pas este inchiderea fermoarului care finalizeaza operatiunea de montaj.

Fiecare produs este gandit si conceput astfel incat rezultatul final sa fie perfect de fiecare data.

Avantajele sistemelor FormTex

Pretul scazut

Sistemele Formtex sunt cu 30% mai ieftine decat Sistemele tip PopUp Spider de dimensiuni similare.

Greutate si volum reduse

Peretele FormTex de 3 m este de 3 ori mai usor decat un PopUp Spider cu aceeasi suprafata de expunere.

Varietate de forme

Datorita sistemului ingenios ce formeaza structura, Gama FormTex cuprinde o varietate de forme si dimensiuni

Montaj rapid si usor

Sitemele FormTex se monteaza rapid si usor fara sa fie necesara experienta prealabila. Timp aproximativ de montaj – 5 minute

Cum producem FormTex

De la idee la produs in 4 pasi simpli

alege produs

Alegere pachet – Discutam impreuna si analizand nevoile tale iti propunem un pachet care ti se potriveste, primesti pret si machete container pentru realizarea graficii.   

Imprimare – Folosim tehnologii ecologice de imprimare care nu polueaza mediul si asigura cea mai buna calitatea a printului. Materialul folosit este special conceput pentru aceasta – are elasticitatea potrivita si este ignifugat. Printul se poate spala la o masina de spalat obisnuita.

Finisare  –  Dupa imprimare printul este taiat la cald pentru a elimina riscul desirarii materialului. Urmeza apoi coaserea cu atentie a materialului pe conturul specific fiecarui tip de produs.

Livrare  –  Testam fiecare produs pentru a ne asigura ca totul este in regula. Verificam calitatea printului si a finisarilor. Ulterior expediem produsele tale acolo unde ai nevoie si tot timpul cand ai nevoie.

Utilizarea sistemelor FormTex

Utilizarea sistemelor FormTex este variata – de la sedii de firma, photo wall si pana la crearea de standuri expozitionale. Fiind modular el se poate folosi intr-o multitudine de combinatii si variante.

Un stand expozitonal FormTex poate fi ceva foarte simplu format dintr-un perete curb si desk sau poate fi o constructie complexa care sa includa mai multe sisteme FormTex.

Mai jos puteti gasi cateva exemple de standuri expozitionale FormTex.

stand 3x3 sistem expozitional formtex
stand 3x6 sistem expozitional formtex
stand 3x3_1 sistem expozitional formtex
stand pilor sistem expozitional stand expozitional

Va invitam sa vizitati pagina de produse pentru a va alege din gama FormTex sistemele potrivite nevoilor dumneavoastra!