Ce sunt sistemele expozitionale FormTex?

Sistemele expozitionale portabile din gama FormTex reprezinta o modalitate inovatoare de prezentare a unui brand sau mesaj.  FormTex este format dintr-o sistem modular din aluminiu, imbracata intr-un textil expandabil imprimat care se muleaza pe aceasta.

Montajul lor este deosebit de facil – structura interna a acestui tip de sistem expozitional se formeaza conectand tevile din aluminiu conform numerelor de pe acestea (precum un joc de puzzle). Urmeaza apoi imbracarea acestei structuri cu printul din textil. Ultimul pas este inchiderea fermoarului care finalizeaza operatiunea de montaj a sistemului de expunere.

Fiecare produs este gandit si conceput astfel incat rezultatul final sa fie perfect de fiecare data.

Avantajele sistemelor expozitionale FormTex

Pretul scazut

Sistemele expozitionale Formtex sunt cu 30% mai ieftine decat Sistemele expozitionale clasice de tip PopUp Spider de dimensiuni similare.

Greutate si volum reduse

Peretele expozitional FormTex de 3 m este de 3 ori mai usor decat un PopUp Spider cu aceeasi suprafata de expunere.

Varietate de forme

Datorita sistemului ingenios ce formeaza structura, Gama FormTex cuprinde o varietate de forme si dimensiuni. Lucram in persmanenta pentru marirea gamei de sisteme expozitionale din care poti alege.

Montaj rapid si usor

Sitemele expozitionale FormTex se monteaza rapid si usor fara sa fie necesara experienta prealabila. Timp aproximativ de montaj – 5 minute

Cum producem sistemele de expunere FormTex?

De la idee la sistemul tau de expunere in 4 pasi simpli

alege produs

Alegere pachet – Discutam impreuna si analizand nevoile tale iti propunem un pachet de sisteme expozitionale care ti se potriveste. Primesti o oferta si machete container pentru realizarea graficii pentru aceste sisteme.   

Imprimare – Am ales cel mai bun material textil pentru sistemele de expunere FormTex. Verificam constant elasticitatea, opacitatea calitatea tesaturii precum si rezistenta in timp a materialului.  Folosim tehnologii ecologice de imprimare care nu polueaza mediul si asigura cel mai bun rezultat. Printul este rezistent la foc si se poate spala la o masina de spalat obisnuita.

Finisare  –  Dupa imprimare printul este taiat la cald pentru a elimina riscul ca  materialul sa se destrame. Urmeza apoi coaserea cu atentie a materialului pe conturul specific fiecarui tip de sistem de expunere. Suntem atenti la cele mai mici detalii in timpul productiei printului textil – de la culoarea atei pe care o folosim pana la dimensionarea fermuarului.

Verificare si Livrare  –  Unul din cele mai importante aspecte din procesul nostru de productie este testarea produselor – ne asiguram ca fiecare sistem expozitional atinge standardul de calitate impus. Verificam calitatea printului si a finisarilor. Ulterior expediem sistemele tale expozitionale acolo unde ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.

Utilizarea sistemelor expozitionale FormTex

Utilizarea sistemelor expo FormTex este variata – de la sedii de firma, photo wall, standuri pentru conferinta si pana la crearea de standuri expozitionale. Fiind modular el se poate folosi intr-o multitudine de combinatii si variante.

Un stand expozitonal FormTex poate fi ceva foarte simplu format dintr-un perete curb si desk sau poate fi o constructie complexa care sa includa mai multe sisteme expo FormTex.

Mai jos puteti gasi cateva exemple de standuri expozitionale FormTex.

stand 3x3 sistem expozitional formtex
stand 3x6 sistem expozitional formtex
stand 3x3_1 sistem expozitional formtex
stand pilor sistem expozitional stand expozitional

Va invitam sa vizitati pagina de produse pentru a va alege din gama FormTex sistemele expozitionale potrivite nevoilor dumneavoastra!

Call Now Button