Perete modular gata in 5 minute

Structura modulara din aluminiu ce se formeaza conectand tevile printr-un simplu click conform numerelor de pe acestea (precum un joc de puzzle)
Pereti click

Montaj facil și rapid

Structura este imbracata intr-un textil expandabil imprimat care se muleaza perfect indiferent de forma acestuia. Inchiderea fermoarului finalizeaza operatiunea de montaj a sistemului de expunere.
Forme variate

Accesorii complexe

O multitudine de forme și accesorii pentru nevoi complexe: suport TV, rafturi, spoturi luminoase, standuri brosuri.
Accesorii click

Ușor si compact

Special concepute pentru transport si depozitare facile.
Deskuri click

30% mai ieftine

decat Sistemele
expozitionale clasice

De 3x mai usor

decat un PopUp Spider cu
aceeasi suprafata de expunere

Montaj rapid si usor

fara sa fie necesara
experienta prealabila.

Cum producem sistemele de expunere FormTex Click?
Utilizarea sistemelor Click este variata – de la sedii de firma, photo wall, standuri pentru conferinta si pana la crearea de standuri expozitionale. Fiind modular el se poate folosi intr-o multitudine de combinatii si variante.

De la idee la sistemul tau de expunere in 4 pasi simpli.

alegi

ALEGERE PACHET

Discutam impreuna si analizand nevoile tale iti propunem un pachet de sisteme expozitionale care ti se potriveste. Primesti o oferta si machete container pentru realizarea graficii pentru aceste sisteme.

imprimare

IMPRIMARE

Am ales cel mai bun material textil pentru sistemele de expunere Click. Folosim tehnologii ecologice de imprimare. Printul este rezistent la foc si se poate spala la o masina de spalat obisnuita.

coasere

FINISARE

Urmeza taierea si coaserea pe conturul specific fiecarui tip de sistem de expunere. Suntem atenti la cele mai mici detalii  – de la culoarea atei pe care o folosim pana la dimensionarea fermoarului.

testat

VERIFICARE SI LIVRARE

Ne asiguram ca fiecare sistem expozitional atinge standardul de calitate impus. Verificam calitatea printului si a finisarilor. Expediem sistemele tale expozitionale acolo unde ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.