Confidenţialitatea şi securitatea datelor personale

Ce este confidenţialitatea?

Confidenţialitatea este cea care asigură utilizatorii unei platforme care prelucrează date personale de faptul că niciuna din aceste date nu vor fi divulgate terţilor în lipsa acordului lor.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil al Vanzatorului.

Graficile puse la dispozitie de catre Cumparator/Client sunt privite ca fiind proprietatea si responsabilitatea Cumparatorului/Clientului. Vanzatorul (ADPRO TEAM CONCEPT SRL) le va utiliza pentru a personaliza produse conform specificatiilor Cumparatorului/Clientului fara a face niciun demers pentru verificarea proprietatii/copyright-ului asupra graficilor furnizate de catre Cumparator/Client, Vanzatorul neputand fi tras la raspundere pentru incalcarea legilor drepturilor de autor, aceasta responsabilitate revenind integral Cumparatorului/Clientului.

Graficile Beneficiaza de confidentialitate totala din partea Vanzatorului acesta putand utiliza graficile numai in scopul precizat de catre Cumparator/Client.

Şi securitatea?

Securitatea datelor personale se referă la metoda prin care operatorii economici garantează şi totodată dovedesc faptul că datele pe care le prelucrează nu vor fi accesate de către terţe persoane.

Scopul acestor mijloacele de securitate este să menţină starea de siguranţă şi să protejeze utilizatorii de prelucrări neautorizate ale datelor lor

Prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Call Now Button